Jedinstveni ZEN paketi

Početna / Jedinstveni ZEN paketi
Nirvana
Project

Nirvana

Nega tela i lica u kombinaciji sa opuštanjem tela masažom, zvuči kao idealna kombinacija kada rešite da učinite nešto samo za sebe.  Piling tela, praćen masažom celog tela toplim kamenjem, opuštajućom negom lica i masažom glave, će dovesti Vaš um i telo do pravog ZEN-a.  Opuštajući čaj je uključen u cenu.

Read More
Orijentalno putovanje
Project

Orijentalno putovanje

Ovo je tretman osmišljen za one koji nisu ljubitelji masaže tela, ali obožavaju nežnu masažu glave i stopala.  Hidromasaža stopala sa pilingom, praćena opuštajućom masažom stopala i potkolenica.  Zatim sledi orijentalna masaža glave, vrata i ramena aromatičnim uljima i buterima.  Opuštajući čaj je uključen u cenu.

Read More
Fitnes detox
Project

Fitnes detox

Piling celog tela praćen masažom u trajanju od 60 minuta i detoks pakovanjem za telo.  Idealni način za čišćenje kože i opuštanje mišične tenzije nakon intenzivnih treninga.  Savetujemo minumum jednom mesečno radi održavanja zdravog mišičnog tonusa.

Read More
Zen ritual za nju
Project

Zen ritual za nju

Pravo uživanje koje opušta mišiće i neguje kožu lica preparatima za žensku negu je svakako najbolji način da sebe ili svog partnera ili prijateljicu, tretirate na poseban način.  Tretman uključuje: hidromasažu stopala i piling stopala, masažu celog tela u trajanju od 90 minuta, relaksirajući tretman za lice i orijentalnu masažu glave.  Sav stres iz uma...

Read More
Zen ritual za njega
Project

Zen ritual za njega

Pravo uživanje koje opušta mišiće i neguje kožu lica preparatima za mušku negu je svakako najbolji način da sebe ili svog partnera ili prijatelja, tretirate na poseban način.  Tretman uključuje: hidromasažu stopala i piling stopala, masažu celog tela u trajanju od 90 minuta, relaksirajući tretman za lice i orijentalnu masažu glave.  Sav stres iz uma...

Read More
Deluxe
Project

Deluxe

Opuštajuća nega lica (čišćenje, piling, maska i masaža), uz masažu tela u trajanju od 60 minuta je sigurno pravi izbor nakon stresnog dana ili želje da prosto ugodite sebi na drugačiji način. Darujte ili doživite sami.

Read More
Mind&Body
Project

Mind&Body

Volite posebno masažu leđa, ramena, glave i lica? Ovo je idealni paket za Vas.  Tretman uključuje: Piling leđa, masažu leđa, vrata i ramena uključujući i masažu vulkanskim kamenjem, opuštajuću negu za lice (čišćenje, piling, masku i masažu), masažu glave i aromaterapiju.  Telo postaje potpuno opušteno, a um smiren.

Read More