Tretmani za dvoje

Početna / Tretmani za dvoje
Zen ritual za dvoje
Project

Zen ritual za dvoje

Ako želite da učinite nešto izuzetno za voljenu osobu, učinite vaš poseban dan drugačijim, onda je ovaj ritual najbolji izbor iz naše ponude.  Tretman počinje hidromasažom stopala sa pilingom, zatim sledi masaža celog tela za dvoje u trajanju od 90 minuta, praćena opuštajućom negom lica (čišćenje, piling, maska) i masažom glave.  Čaj ili vino uz...

Read More
Sportsko-relaksaciona masaža u paru
Project

Sportsko-relaksaciona masaža u paru

Kombinacija opuštajuće i terapeutske masaže je idealna za sve one koji se u isto vreme žele osloboditi i mišićne tenzije i stresa. Adaptiramo primenjene tehnike baš onako kako Vama godi u cilju postizanja balansa koji Vam je potreban. Recite svom terapeutu šta Vas opušta i koji deo tela nosi najveću mišićnu napetost.

Read More
Terapeutska masaža u paru
Project

Terapeutska masaža u paru

Cilj tretiranja mišića iz terapeutskog ugla je uvek odredjivanje jedinstvenog tretmana samo za Vaše jedinstvene potrebe. Nakon detaljne konsultacije, pružamo Vam fokusiranu masažu koja iz ugla mišićne fiziologije daje najbolje rezultate. Savetujemo da se terapeutske masaže upražnjavaju minimum jednom nedeljno ukoliko je mišićna napetost intenzivna, kako bi se telo postepeno opustilo.

Read More
Relaksaciona masaža u paru
Project

Relaksaciona masaža u paru

Idealni spoj uživanja u masaži i prisustvu drage osobe. U posebno adaptiranom ambijentu, zajedno ćete doživeti momente koje ćete dugo pamtiti. Idealno za prilike poput godišnjice, rodjendana ili obeležavanje Vama posebnog datuma.

Read More