Ponuda

Mi masažu uvek adaptiramo jedinstvenim potrebama svake individue. Svi mi imamo različiti nivo stresa koji želimo da prevaziđemo, pa nam s toga i drugačije stvari prijaju. Nekada su to dugi i umirujući pokreti, a nekada brži sa snažnijim pritiskom.

Masaža ima višestruki pozitivni uticaj na telo i um.  Osim što oslobađa mišiće od nagomilane napetosti, takođe i doprinosi otklanjanju posledica koje stres ima na telo u opštem smislu.  Primenjujući različite tehnike, možemo Vam pomoći da postignete onaj efekat koji je baš Vama potreban.  U skladu sa tim je i naša ponuda sačinjena od više različitih masaža, kako biste što preciznije mogli da odredite šta bi Vam savršeno odgovaralo.

Ukoliko niste sigurni šta je to što bi Vam najviše prijalo, tim naših stučnih terapeuta Vam uvek stoji na raspolaganju za besplatnu konsultaciju.

Novo u ponudi

Novo!

Volite posebno masažu leđa, ramena, glave i lica? Ovo je idealni paket za Vas.

90 minuta   2.500 RSD
Novo!

Nega tela i lica u kombinaciji sa opuštanjem tela masažom, zvuči kao idealna kombinacija kada rešite da učinite nešto samo za sebe.

120 minuta   4.000 RSD
Novo!

Ukoliko u toku trudnoće, pored masaže tela, želite da dodatno obradujete svoja stopala  nežnim pilingom i hidromasažom stopala i svoje lice opuštajućim čišćenjem i maskom, savetujemo Vam da odaberete upravo ovaj pažljivo kreiran tretman.

100 minuta   3.000 RSD
Novo!

Zadovoljni zaposleni, visok radni moral i entuzijazam potrebni su svakoj organizaciji da bi bila uspešna. Neka vaši zaposleni osete da ih cenite i brinete o njihovom zdravlju!

60 minuta po terapeutu   1.900 RSD