Preporuke

Početna / Preporuke

Mi nastojimo da svojim klijentima pružimo najbolje iskustvo u korišćenju naših usluga. S toga se pridržavamo izvesnih pravila kako bismo uvek osigurali harmonično okruženje u kojem se naši terapeuti mogu fokusirati na odredjivanje Vaših potreba.

Vaš doživljaj će uvek biti van očekivanja.

Savetujemo Vam da na svoju zakazanu masažu dođete 5 minuta pre zakazanog termina, što će Vam dati dovoljno vremena za pripremu.

Ukoliko ste bili sprečeni da stignete na vreme, uvek ćemo se potruditi da Vam pružimo punu uslugu kada je to moguće. U slučaju vezanih tretmana, Trajanje Vaše masaže će biti modifikovano, kako bi se izbeglo odlaganje tretmana ostalim klijentima.

Kao znak dobre volje prema drugim klijentima, molimo Vas da u našim prostorijama održite miran nivo razgovora. Mobilni telefoni se moraju utišati prilikom ulaska u naše prostorije.

Prilikom zakazivanja neophodno je da nam tom prilikom date numerički broj vaučera koji se nalazi na poledjini istog. Otkazivanje masaža mora biti minumum 24 h ranije. Ukoliko niste u mogućnosti da iskoristite svoj vaučer u opsegu u kojem je limitiran, neophodno je da nam najavite, u suprotnom Vaš vaučer postaje nevažeći.

Ukoliko preferitate da ponovite svoje iskustvo sa nekim od naših terpeuta, neophodno je da nam to naglasite prilikom rezervacije.