Škola relaksacione terapeutske masaže

Početna / Škola relaksacione terapeutske masaže

ZAPOČNI SVOJU KARIJERU SA NAMA. OTKRIJ ZAŠTO SMO MI #1 CENTAR ZA MASAŽU U GRADU!

Volite masažu? Uživate da pomažete ljudima da se osećaju bolje u svom telu? U budućnosti biste želeli da to postane Vaša profesija ili hobi? Na pravom ste mestu!

Sa ponosom, naša škola masaže, uspešno obučava buduće profesionalce već 4 godine. Ono što čini našu viziju u obučavanju su potpuna posvećenost svakom polazniku, učenje po standardima zapadnih škola uz korišćenje anatomskih karti i u malim grupama.  Naši kriterijumi predavanja su visoki a samim tim i svi polaznici spremni za rad odmah po završetku obuke.

Za koga je ova obuka?

Ako je masaža tvoja strast i želiš da započneš karijeru u ovoj industriji, na pravom si mestu. Bilo da vidiš sebe kao terapeuta u spa centru, ili salonu, ovaj kurs je TVOJ pravi izbor.

Program je takodje pogodan za fizioterapeute koji žele da poboljšaju veštinu izvodjenja masaže, za personalne trenere koji žele da nude svojim klijentima dodatnu uslugu, kao i za sve one koji žele da usavrše svoje trenutno poznavanje masaže ili da se njome bave iz hobija.

Zašto treba odabrati baš ovaj kurs?

1. Zapošljavamo najbolje polaznike
2. Učenje je u malim grupama
3. Potpuno se posvećujemo svakom polazniku
4. Dobićete znanje koje će vam dati pravo samopouzdanje
5. Na časovima koristimo anatomske modele i karte za detaljno učenje anatomije
6. Pružamo i očekujemo znanje od Vas
7. Sa ponosom tvrdimo da smo najbolja škola masaže u gradu
8. Cena literature i polaganja su uključene u cenu
9. Imamo višegodišnje iskustvo u obučavanju
10. Zato što svoj posao radimo od srca i tu ljubav prenosimo nesebično.
11. Sertifikat je priznat i u inostranstvu

Koje se teme obrađuju u okviru programa?

1. Uvod u anatomiju mišićnog i skeletnog sistema
2. Teorija i praksa švedske (relaksacione) masaže primenjana na celo telo
3. Teorija i praksa terapeutske i sportske masaže primenjena na celo telo
4. Masaža jakog pritiska
5. Briga o klijentu
6. Analiza telesnog stava (posture) klijenta
7. Osnova patologije za masere
8. Profesionalno ponašanje terapeuta
9. Indikacije i kontraindikacije za izvođenje masaže
10. Trigger point tehnika
11. Rad u spa industriji
12. Zdravstveno-bezbedonosne mere u radu
13. Održavanje ispravnog položaja tela u toku izvođenja masaže

Detalji obuke:

Početak kursa: leto i jesen 2020. godine

Trajanje kursa:

NIVO 1-IZVOĐENJE RELAKSACIONE MASAŽE: mesec i po dana

NIVO 2- IZVOĐENJE TERAPEUTSKE MASAŽE: mesec i po dana

Predavanja se održavaju svake nedelje 2 vezana dana. Datumi predavanja i vreme će biti naknadno objavljeni.

Prijave prihvatamo od septembra 2019. godine. Svoje mesto osiguravate uplatom depozita u iznosu od 5.000 dinara.

Ukoliko želite da se pridružite našoj listi zainteresovanih za kurs, ostavite svoje podatke u upitniku koji sledi, a mi ćemo se pobrinuti da Vi budete među prvima koji će biti informisani o svim detaljima.

Preuzmite raspored predavanja ovde.

Informacije o edukatoru:

Kristina Jovčić, diplomirani terapeut medicinske masaže:

1. Član australijske asocijacije medicinskih terapeuta
2. Član svetske federacije terapeuta masaže
3. Sertifikovani predavač onkološke masaže i specijalizovanog programa masaža trudnica
4. Dugogodišnje iskustvo u držanju obuka

Želite da prvi dobijete raspored i vreme predavanja? Ostavite nam svoje podatke i kontaktiraćemo Vas s tim u vezi.

Utisci naših polaznika

Milica Mirković

2016/2017

Po završetku srednje škole, izrazila sam želju da završim kurs za masera. Na facebooku sam slučajno videla oglas za polaznike i prijavila se. Dolaskom u Niš, upoznajem Kristinu Jovčić, profesionalnu maserku. Za trideset sati ubrzanog kursa, uspela je da me uputi u sve tajne masiranja. Ona je divna osoba i sjajan mentor. Uspela je da spoji edukaciju i praksu u jedno. U opuštenoj atmosferi, uči i savetuje, ne samo u vezi masaže, nego i u odnosu prema budućim mušterijama. Svakom bih toplo preporučila, ako želi da nauči sve o masaži, to znanje steknu kod Kristine.

Radmila Cvetić

Vlasnik Salona Lepote Bella Grazia u Negotinu

U junu mesecu sam prošla školicu masaže Kristine Jovčić (i osnovni i viši kurs) i svima koji žele da se bave ovim poslom, čak i onima koji se već bave bi to toplo preporučila. Kristinina masaža je uživanje za sva čula.. pogled-svud lepota, sluh-predivna muzika, miris-očaravajuci… a masaža…-vrhunska!!! Kristina izuzetno inteligentna (inače na završnoj godini psihologije) sa toliko puno duha i entuzijazma prenosi svo svoje znanje vezano za masažu. Naravno da imamo i čas anatomije, fiziologije, psihologije i sve to dok traje masaža… nema gubljenja vremena… jako, jako sam sretna što sam upoznala Kristinu, jer uvek može bolje… a Kristina mi je pokazala kako to može da bude najbolje!

Srdačan pozdrav!

Ana Mučibabić

Radi u Centru za masažu ZEN

Ukoliko od masaže očekujete da bude mnogo više od tretmana, onda tople preporuke, da vas za to obučava centar za masažu Zen. Nakon 60 radnih sati edukacije, saznate o wellnesu i relaksaciji kao da imate višegodišnje iskustvo. Ovo je kurs koji sebi treba da priušti svako ko se već bavi ovim poslom, kao i ljubitelji istog.

Danijel Frfalanovic

2016/2017

Pošto dosta volim da istražujem i zanimaju me različiti aspekti života rešio sam da se oprobam i u masaži. Naime, saznao sam za kurs koji drži Kristina i bez razmišljanja se prijavio. Zajedno sa još dva momka i dve devojke započeli smo kurs. Na početku je sve delovalo isuviše komplikovano, međutim, Kristina nas je opuštala i uz priču i mnogo praktičnog rada nas je uvodila u tajne dobre masaže. Kurs je bio dinamičan i zabavan, bilo je dosta modela, dosta primera iz svakodnevnog života, priča klijenata, profilima klijenata. Kristina nas je učila i o uljima i o ophođenju prema klijentu. Ono što je na mene ostavilo poseban utisak jeste Kristinina želja da nam što više pokaže i da to što bolje savladamo, tako da nije bilo problem da neku stvar ponovimo više puta dok nam ne bi bilo sasvim jasno. Kristina je kao edukator zabavna, komunikativna, predana radu, ali ponekad malo stroža s tim što i to pokrije osmehom, ali bez ikakvih problema se mogu postaviti i najgluplja pitanja jer će Kristina svakako imati odgovor i na njih. Sve preporuke!

Dušan Jočović

2017/2018

Završio sam Medicinsku skolu, fizioterapeutski smer. Sa solidnim predznanjem o masažama otišao sam kod Kristine ( na preporuku prezadovoljne mušterije ) . Zashvaljujući Kristini, svoju tehniku sam podigao na znatno viši nivo, i pritom naučio nove vrste masaža i zahvate! Hvala ti Kristina. Hvala ti što si nas stavljala isred sebe. Hvala što si nam uvek izlazila u susret. Hvala na prekovremenom ostajanju. Hvala na odličnoj literaturi! I hvala na uvek prijatnoj i drugarskoj atmosferi!

Jovana Cvetanović

2017/2018

Uz stručnost i strpljenje instruktorke masaže, Kristine Jovčić, sa lakoćom sam naučila različite tehnike masaće, kao i pravilan pristup klijentima. Njena posvećenost i entuzijazam sa kojim ptistupa svom pozivu daje dodatnu motivaciju i podstiče ljubav prema masaži i kod samih polaznika kursa. U potpunosti je spremna da se prilagodi različitim profilima ljudi i prenese im znanje na način koji njima najviše odgovara,kako na osnovnom, tako i na naprednom kursu. Stoga,svima koji žele da steknu ili prošire svoje znanje u ovoj oblasti, od srca preporučujem Centar za masažu Zen!

Srdjan Filipović

2017/2018

Odavno sam želeo da naučim nesto o masaži, pokazivali su mi poznati maseri u Nišu, ali mi je u svemu tome nešto hvalilo i bilo nedorečeno. Prošle godine sam video oglas za osnovni kurs u ZEN-u i odmah se prijavio. Bio sam iznenadjen profesionalnim odnosom Kristine i cele ZEN ekipe prema polaznicima kursa. Svi su posvećeni poslu i maksimalno korektni, oduševio me način na koi nesebično prenose znanje svojim učenicima. Svako ko ima makar malo talenta sigurno ce iz ZEN-a izaći zadovoljan i osposobljen da dalje radi i napreduje, tamo je masaža zaista “lepota dodira”. Nadam se da cu nastaviti saradnju sa Kristinom, hvala i ostalima u ZEN-u.

Milica Stevanović

2016/2017

U Centru za masažu Zen završila sam početni i napredni nivo kursa. Kristina je sjajan edukator. Svoje znanje i višegodišnje iskustvo nesebično prenosi svojim učenicima. Pored nje sam jos više zavolela masažu i shvatila da čovek celog života otkriva i pronalazi sebe. Nova iskustva uvek znače i teraju te da budeš bolji u svemu sto radiš. Svima koji žele da nauče nešto novo preporučila bih Kristinu kao divnu profesoricu i njenu školu masaže.

Želim Vam puno uspeha u daljem radu i mnogo zadovoljnih djaka…

Dragana Popović

2016/2017

Pohađanjem kursa za masažu u “Centru za masažu Zen” otvorilo se novo poglavlje u mom životu. Počela sam da se bavim masažom i to veoma uspešno. Zato želim da izrazim veliko zadovoljstvo i zahvalnost celokupnom timu na prijemu, profesionalnoj obuci kao i praksi koju sam stekla.

“Centar za masažu Zen” preporučila bih svima koji žele da nauče nešto novo, steknu nova iskustva ili da uživaju u nekoj od masaža koju ovaj centar nudi.

skola masaze iris

Iris Todorović

2018/2019

Škola masaže u Centru za masažu ZEN je jedno od najlepših edukativnih iskustava koje sam imala. Kristina je sjajna predavačica koja me je na vrlo inspirativan način uvela u taj divni svet masaže. Ako želite da se za kratko vreme upoznate sa tom plemenitom veštinom, to je pravo mesto za vas. Bilo mi je zadovoljstvo biti deo te priče.

Slobodan Savić

2018/2019

Ovim putem želim da Vam se iskreno zahvalim i prenesem lepe utiske koje nosim sa kursa. Svako ko želi da nauči nešto o masaži treba da krene na ovaj kurs.

Milena Zlatković

2018/2019

Želim da znate da vredi probati i naučiti nešto lepo na vrlo zanimljivim časovima škole masaže. Na jedan spontan, fin i profesionalan način se prezentuje nastava. Nadam se novoj edukaciji koju ću rado pohađati. Sve preporuke i puno uspeha u daljem radu!

Jovana Ilić

2018/2019

Školu masaže sam upisala prvenstveno kako bih naučila nešto novo. Od prvog minuta je vladala opuštena i jako pozitivna atmosfera. Kristina je uspela da nam lepo prenese svoje znanje uz praktične primere. Savetovala nas je i podelila sa nama svoja iskustva. Svakom koga masaža interesuje toplo preporučujem da upiše Školu masaže kod Kristine i radi na sebi. Nećete se pokajati. Radi se u malim grupama i svakom bude posvećeno dovoljno pažnje.

Dopada Vam se? Podelite sa prijateljima…

NAPRAVI PRVI KORAK NA PUTU KA SVOJOJ NOVOJ KARIJERI! POZOVI NAS NA 064 04 88 256