5 razloga zašto da provedete Dan zaljubljenih u Zenu?

5 razloga zašto da provedete Dan zaljubljenih u Zenu?

Dan zaljubljenih je, za mnoge, dan kada proslavljamo ljubav. Tog 14. februara okrećemo se onima koje volimo i veličamo tu vezu poklonima poput cveća, romantičnih poruka, vina i čokolade. Međutim, postoji poklon koji može učiniti ovaj dan potpuno nezaboravnim. Taj poklon je – masaža u dvoje.

#1. Razbijte monotoniju.

Dnevni ritam, kod mnogih od nas, predstavlja rutinu koji retko razbijemo. Posao, umor i dnevne obaveze često nas sputavaju u tome da provedemo dovoljno kvalitetnog vremena sa voljenom osobom. U razmišljanju kako bi idealni Dan zaljubljenih izgledao, realnost i želje se razilaze. 

Nemamo slobodne dane i vremena, da na taj dan “pobegnemo” negde. 

Ipak, želimo da nam, makar, tada bude u glavnom fokusu ljubav koju treba da slavimo svakog dana. 

Zato se upuštamo u razmišljanje šta pokloniti, a da taj poklon ne bude kliše? Kako da taj dan bude nezaboravan za voljenu osobu, ali i nas, same?

Pravi odgovor je – masaža u paru.

#2. Zaboravite na svet.

Kada sa svojom voljenom osobom uđete u topao prostor Zena, osetićete da spoljašnji svet ne postoji. Umirujuća muzika i ambijent, omogućiće da zaboravite na sve. 

Egzotični mirisi i jedinstvena estetika prostora navešće vas da pomislite da niste u gradu, već na nekom dalekom mestu sa svojim partnerom. A, opet, toplom dobrodošlicom, osoblje učiniće sve da se osetite kao kod kuće.

Umirujući čaj, pre masaže, učiniće vašu intimnu odluku da jedno drugom poklonite ovakav doživljaj, potpuno sigurnom. 

Dok ispijate napitak, opuštate se i veličate ljubav, terapeuti će vas upoznati sa fantastičnim putovanjem koje vas čeka.

#3. Prepustite se romantičnom trenutku.

Bilo da ste prvi put na masaži ili ne, ovo iskustvo će, sigurno, ojačati vašu vezu. 

Dok ležite jedno pored drugog, uživanje počinje fantastičnim pilingom leđa. Aromaterapija nahraniće vam čula mirisa, a prirodni piling vašu kožu učiniće nežnom i hidratiranom.

Iznenadiće vas prijatna toplota na leđima, koja se polako širi i opušta svaki ukočeni mišić. Dok traje masaža vrata, leđa i ruku, shvatićete zašto vam je baš ovo, oboma, bilo potrebno. Toplim vulkanskim kamenjem, umiriće se bolne regije i sav stres skupljen u gornjem delu tela, nestaće pokretima stručnih terapeuta. 

U nastavku tretmana, oboje ćete uživati u masaži nogu, koje će izgubiti težinu koju osećate zbog posla i svakodnevnog stajanja ili sedenja. Ženska strana, posebno će se radovati masaži stopala, dok će muškoj strani prijati masaža glave i lica. 

Uz aromaterapiju, tihu muziku i uživanje u pokretu – proslavite sebe i svog partnera.

#4. Nanovo se povežite sa voljenom osobom.

Gotovo je nemoguće da se, u ovom dobu, fokusiramo jedni na druge. Puno je toga što nam odvlači pažnju i oko čega trošimo vreme. Čak i kada smo zajedno, sa prijateljima ili patnerom, umemo da odlutamo. Telefoni, internet, informacije, nazaobilazni su deo svakodnevnice. 

Međutim, u Zenu je drugačije.

Onog trenutka kada uđete i legnete na maserski sto, znate da je to “vaših pet minuta”. Tada sva komunikacija sa spoljnim svetom prestaje, telefoni su utišani i sve je podređeno vama, vašem miru i osobi pored vas. 

Vaš partner i vi, u toku masaže, imaćete vremena da razmislite koliko ste srećni što imate jedno drugo, šta ste sve iskusili zajedno i koliko ovaj trenutak čini oboje zadovoljnim, mirnim i zahvalnim.

Nakon masaže, nasmejani i spremni razgovaraćete o ovom iskustvo koje vas je vezalo. 

Sa novom energijom i odmorni, moćićete da radite na vašem odnosu, shvatajući koliko je to važno za oboje. 

#5. U filozofiji Zena je ljubav.

Za balans koji se uspostavlja u nama ili koji gradimo sa drugima, osnova je zdrav osećaj ljubavi. Nauči da voliš sebe je moto kojim se Zen ponosi jer predstavlja ljubav koju ukazujemo sebi, ulažuću u svoj mir.

Samim tim, kada volimo sebe – to se prenosi na druge. Oni to vide i osećaju. 

Zato pokažite ljubav prema svojoj dragoj osobi ovog februara, a time unapredite i sebe. 

Jer, ljubav je Zen. 

Mesec ljubavi u Zenu. 

Da bi vam pokazao da veliča ljubav, Zen je u februaru pripremio fantastičnu akciju, Meditaciju za dvoje, specijalno kreiranu da zadovolji potrebe parova, a u ovoj ponudi moći ćete da uživate celog meseca!

U slučaju da vama i vašoj dragoj osobi prijate nešto malo drugačije, iz široke ponude masaže u dvoje, izaberite ono što vam najviše dopada, jer se u Zenu slavi ljubav svaki dan!

Pokaži ljubav – pokloni Zen vaučer!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

12 − nine =